DESCOPERA CAT DE UȘOR ESTE SĂ LUCREZI ÎN STRĂINATATE GERMANIA, ITALIA, ANGLIA


ADAUGA ACUM CV-UL TAU!

Curriculum Vitae
Interfață de adăugare informații pentru angajare în străinatate sau România


Job Masters va recomanda,
sa completati cat mai exact datele, pentru ca acesta vorbesc pentru dumneavoastra in fata angajatorilor

Limba straina:

A1 - Nivelul Introductiv
Cuvinte cheie: întrebări simple, discutii de baza despre mediul înconjurător apropiat și familiar.

Achiziția nivelului A1: Studentul poate înțelege și utiliza expresii familiare și cotidiene, precum și enunțuri simple care vizează satisfacerea nevoior concrete. Poate să se prezinte sau să prezinte pe cineva și să pună unei persoane întrebări care o privesc (locuința, relații, ce îi aparține ...). Poate să răspundă aceluiși tip de întrebări. Poate comunica simplu dacă interlocutorul vorbește lent și distinct și se arată cooperant).

A2 - Nivelul Intermediar
Cuvinte cheie: descrieri, conversații simple.

Achiziția nivelului A2: Studentul poate înțelege fraze izolate și expresii frecvent folosite în relația cu domeniile imediate de prioritate (informații personale sau familiale, cumpărături, mediul înconjurător apropiat, muncă). El poate comunica în situații simple și obișnuite, care nu cer decât un schimb de informații, simplu și direct, pe subiecte familiare și obișnuite. Poate descrie cu mijloace simple familia sa, mediul său înconjurător și evoca subiecte familiare și obișnuite sau care corespund nevoilor imediate. Candidatul poate să redacteze o scrisoare personală foarte simplă.

B1 - Nivel de bază
Cuvinte cheie: început de autonomie; a se descurca, a-și exprima opinia

Achiziția nivelului B1: Studentul poate înțelege punctele esențiale când este utilizată o limbă clară și standard și când este vorba de lucruri familiare în muncă, la școală, în timpul liber... Poate să se descurce în cea mai mare parte din situațiile întâlnite în călătorie în regiunea în care limba este vorbită. Poate să producă un discurs simplu și coerent pe subiecte familiare și în domenii de interes. Poate povesti un eveniment, o experiență sau un vis, să descrie o speranță sau un țel și să expună pe scurt motivele sau explicațiile pentru un proiect sau o idee.

B2 - Nivelul Avansat sau Independent
Cuvinte cheie: înțelegerea curentă și capacitatea de a conversa; emitere a unei păreri, susținere în mod sistematic a unei argumentări.

Achiziția nivelului B2: Studentul poate înțelege conținutul esențial al subiectelor concrete sau abstracte într-un text complex, inclusiv o discuție tehnică în specialitatea sa. El poate să comunice cu un grad de spontaneitate și cu ușurință, precum o conversație cu un locutor nativ, care nu comportă tensiuni nici pentru unul, nici pentru celălalt. El poate să se exprime într-un mod clar și detailat asupra unei mari game de subiecte, să emită păreri asupra unui subiect de actualitate și să expună avantajele și inconvenientele diferitelor posibilități.

C1 - Nivelul Autonom: pentru o folosire regulată în contexte de dificultate rezonabilă
Cuvinte cheie: să se exprime spontan și cursiv, stăpânire destul de bună

Achiziția nivelului C1: Studentul poate înțelege o mare gamă de texte lungi și exigente, cât și să sesizeze semnificații implicite. El poate să se exprime spontan și cursiv, aproape fără să pară că-și caută cuvintele. Poate utiliza limba într-un mod eficient și suplu în viața socială, profesională sau academică. Poate să se exprime asupra unor subiecte complexe, într-un mod clar și bine structurat, și să-și manifeste controlul uneltelor de organizare, de articulare și de coeziune a discursului.

C2 - Nivelul Stăpânire
Cuvinte cheie: înțelegere fără efort, exprimare spontană

Achiziția nivelului C2: Studentul poate înțelege, fără efort, practic orice citește sau aude. Poate restitui fapte și argumente din diverse surse scrise și orale, rezumându-le într-un mod coerent. Poate să se exprime spontan, foarte curgător și într-un mod precis și poate să facă distincție între nuanțe fine de sens, în raport cu subiectele complexe.

Raspunsuri la intrebari:

La chestionarul alaturat, care va genera un CV pe care il veti primi pe email, exista posibilitatea sa raspundeti cu "nu doresc sa se stie" in cazul in care, evident, nu doriti sa furnizati acea informatie, sau considerati ca nu este necesara angajarii dumneavoastra.

Experienta si studii

Va recomandam ca ordinea experientei sau al studiilor sa le ordonati invers cronologic pentru ca angajatorul sa vada prima oara cea mai recenta experienta sau studii absolvite.

Domeniul de activitate:

Domeniul in care doriti sa lucrati, se poate selecta din lista predefinita, iar daca domeniul dorit nu se afla in aceasta lista, selectati optiunea "Alte Domenii" si veti putea astfel sa completati de mana domeniul dorit.

Documente adaugate:

Puteti sa atasati in sectiunea documente, acte care atesta cursurile absolvite, sau acreditari speciale. Aceste documente, va pot aduce un foarte mare plus comparativ cu cv-urile care nu au aceste documente atasate.